Mobila pentru living Roxi

Realizata prin combinatia a doua culori de mare efect, aceasta mobila pentru living Roxi reprezinta un corp de mobilier extrem de util, fie ca este vorba despre o sufragerie cu dimensiuni obisnuite, fie ca este vorba despre un living bine definit.

In ambele situatii aceasta are capacitatea de a raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de confort si buna optimizare a spatiului de la interiorul locuintei.

Din punct de vedere al designului, acest corp de mobilier este bine definit de existenta unui loc special pentru amplasarea TV-ului, cu o nisa si alte trei locuri de depozitare a diferitelor articole sau produse de diferite dimensiuni.

Iar in partea superioara, biblioteca este prevazuta cu alte doua spatii de depozitare destul de generoase. Cu nise si alte sertare.

In partile laterale biblioteca este compusa dintr-un sifonier elegant, cu diferite spatii de depozitare. Dar si cu doua sertare extrem de generoase ca si loc de depozitare.

Iar in partea cealalta, pentru a realiza simetria a fost amplasat un dulap cu vitrina si alte doua spatii de depozitare, cu caturi.

Dincolo de acest aspect trebuie amintit faptul ca pentru realizarea acestei biblioteci s-a folosit palul melaminat de calitate superioara, de culoare wenge si maron deschis, bine imbinat cu cele mai bune sisteme de prindere si culisare existente pe piata de mobilier. `

In aceste conditii mobila pentru living Roxi poate fi o buna alegere in ce priveste amenajarea propriei locuinte, cu un corp de mibilier de inalta definitie si care are capacitatea de a intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier, dinn apropiere.

Fie ca este vorba de obtinerea contratului, fie ca este vorba de completarea perfecta a nuantelor existente la interiorul locuintei.

Si toate acestea pot fi ale dumneavoastra contra unei sume modice de bani.

Mobila pentru living Roxi 01