Mobila sufragerie Absolut

In general, mobila de suragerie refleca, fie personalitatea celui care se bucura de existenta sau utilitatea ei, fie reflecta modelele care au invadat piata de profil intr-o anumita perioada de timp. Iar acum cand piata de profil este plina de astfel de corpuri de mobilier, marea lor majoritate de calitate indoielnica este bine sa faceti alegerea potrivita pentru familia dumneavoastra.

Tocmai din acest motiv incercam sa va prezentam aici un interesant model de mobila de sufragerie Absolut. Aceasta este realizata din pal melaminat de calitate superioara, in doua culori contrastante de mare efect si care este compus prin combinatia a doua corpuri de mobilier foarte utile.

Este vorba aici despre un model de biblioteca confectionat dupa o anumita simetrie.

Aceasta are la baza un interesant loc necesar pentru amplasarea TV-ului, cu doua vitrine laterale, din sticla si cu un suspendat cu doua usi batante extrem de generos la interior.

Cu raft in partea superioara si cu nise si alte spatii de depozitare in partea de jos a acestuia.

Iar in partile laterale, biblioteca este completata cu un sifonier elegant cu o usa batanta, cat si cu un dulap destul de generos in partea opusa a bibliotecii.

Si de ce sa nu recunoastem, prin stradania designerilor, acesta din urma este un dulap de mare efect, cu o compartimentare extrem de interesanta. Cu trei spatii de depozitare foarte utile, dar si cu o nisa destul de voluminoasa si la fel de eleganta.

Si asta, in principal datorita polului melaminat obtinut in doua culori contrastante si de mare valoare.

Iar cel de al doilea corp de mobilier este bine dimensionat si este pus in valoare de existenta a doua dulapuri mai mici, cat si de existenta a trei sertare voluminoase, dar si a unei nise.

In conditiile date respectiva mobila de sufragerie Absolut, cu siguranta poate fi o alegere extrem de viabila pentru amenajarea unui living sau a unei sufragerii, acolo unde confortul si eleganta sunt doua aspecte definitorii.

Mobila sufragerie Absolut 01 Mobila sufragerie Absolut 02 Mobila sufragerie Absolut 03