Mobila sufragerie clasica Alan-N

Un model de mobila sufragerie clasica Alan N vine sa completeze in mod evident seria corpurilor de mobilier de mare efect necesar pentru amenajarea unui living sau a unei sufragerii in care spatiul interior este unul destul de generos.

Si asta datorita faptului ca modelul de mobila sufragerie ALAN prezentat aici este unul cu volume bine definite cu accente clasice, dar care va poate scoate din orice incurcatura, atunci cand vine vorba despre existenta locurilor pentru depozitarea diferitelor articole sau produse textile.

Din punct de vedere al designului aceasta mobila sufragerie clasica ALAN contine tot ce este necesar si util pentru un asemenea accesoriu.

Biblioteca are sifonier, cu doua usi batante si cu o buna compartimentare la interior.

O vitrina clasica, numeroase dulapuri, cat si un interesant loc destinat pentru TV. Dar si alte nise de mare efect pentru acest corp de mobilier care este mobila sufragerie clasica Alan.

Aceasta este realizata pe baza palului melaminat de calitate superioara obtinut in doua culori care au capacitatea de a se completa reciproc, cat si a celor mai bune sisteme de prindere si culisare existente pe piata de profil din Europa.

Ceea ce face ca aceasta biblioteca sa beneficieze de o functionalitate silentioasa, in raport cu noile standarde.

Iar pentru inlaturarea eventualelor riscuri de aparitie a mucegaiului, acest model de mobila sufragerie clasica Alan este distantat de la nivelul solului si astfel aerul este lasat sa circule.

De asemenea, atunci cand va aflati in situatia de a achizitiona un astfel de corp de mobilier util pentru living sau sufragerie trebuie stiut faptul ca si pretul de achizitie este unul extrem de accesibil oricarui buzunar.

Mobila sufragerie clasica Alan-N 01