Mobila sufragerie clasica mdf Atos

Pentru o buna orientare in ce priveste amenajarea propriei locuinte, cu un corp de mobilier de mare definitie incercam sa va prezentam aici o mobila de sufragerie clasica MDF Atos.

Aceasta este realizata ca si compartimentare, cu strictul necesar pentru un astfel de corp de mobilier. Asa cum se poate observa si din imaginea atasata aici.

La baza realizarii acestui interesant corp de mobilier se afla palul melaminat cat si MDF-ul. Un material superior de inalta definitie a carui valoare estetica poate fi observata imediat. Prin analizarea fiecarui element de detaliu care intra in componenta acestei garnituri de mobilier. Si anume mobila de sufragerie clasica MDF Atos.

Din punct de vedere tehnic, aceasta este confectionata la dimensiuni standard, cu sifonier cu usi batante si cu dulap cu vitrina. Un interesant loc pentru TV care este prevazut in partea superioara cu dulapuri nisa si raft, dar si cu alte sertare aflate in partea de jos a sifonierului.

Un alt element de detaliu, extrem de important pentru aceasta mobila de sufragerie clasica MDF Atos este legat de faptul ca biblioteca este distantata de la nivelul parchetului si astfel este indepartat riscul de aparitie a mucegaiului. Printr-o buna circulatie a aerului.

Dincolo de acest aspect, mobila de sufragerie prezentata aici este realizata dupa un design cu accente clasice, ceea ce inseamna ca aceasta se adreseaza in special persoanelor trecute de prima tinerete.

Iar daca nuantele folosite in realizarea acestei biblioteci clasice reprezinta un impediment pentru alegerea celei mai interesante garnituri de mibilier, atunci trebuie stiut faptul ca aceasta mobila pentru living sau sufragerie poate fi comandata in mai multe variante de culori. Dar numai din cele propuse de producator.

 

Mobila sufragerie clasica mdf Atos 01