Mobila sufragerie pe comanda Manhatan Promo

Acest set de mobila de sufragerie realizat pe comanda, Manhatan Promo reprezinta una dintre cele mai interesante idei de amenajare a unui living sau a unei sufragerii, cu un set de mobilier de calitate superioara format dintr-o biblioteca moderna de dimensiuni standard, cat si o servanta cu sertare si doua vitrine.

Designul sub amprenta caruia au fost realizate aceste doua corpuri de mobilier este unul modern, atat prin natura materialului din care cele doua piese de mobilier sunt confectionate, prin modul de compartimentare al acestora, cat si prin sistemele de prindere si culisare, de ultima generatie.

Biblioteca reprezinta unul dintre corpurile de mobilier principale si care contribuie in mod excesiv la formarea primelor impresii, la primul contact cu livingul sau sufrageria.

Aceasta contine un sifonier, un dulap cu vitrina, nelipsitul loc pentru TV cu nisa si un generos loc de depozitare.

In partea superioara biblioteca este dotata cu un raft si un corp suspendat cu doua usi batante. Deasemenea util si necesar in diverse ocazii.

Iar cel de al doile a corp de mobilier realizat de asemenea din pal melaminat de calitate superioara.

Acesta este realizat ca si compartimentare, cu numeroase sertare, dar si cu doua vitrine de mici dimensiuni.

Si asta nu e tot.

Mai trebuie stiut faptul ca aceasta mobila de sufragerie pe comanda poate fi achizitionata in diferite nuante si culori. in functie de disponibilitatile producatorului.

Sau, daca respectivul model de mobila de sufragerie pe comanda prezentat in prima imagine este mult prea clasic, noi va propunem si varianta a doua de compartimentare a aceluiasi model de biblioteca. Asa cum poate fi observat in cea de a doua imagine.

Aici este vorba despre un model de biblioteca moderna din toate punctele de vedere, cu accente contemporane.

Ceea ce face ca aceasta garnitura de mobila sufragerie pe comanda Manhatan Promo sa fie practic una dintre cele mai interesante piese de mobilier necesare pentru amenajarea unui living sau a unei sufragerie.
Mobila sufragerie pe comanda Manhatan Promo 02