Mobila moderna de dormitor Sabina

Pentru a putea ramane in continuare in topul preferintelor clientilor nostrii aducem in atentia dumneavoastra un nou set de corpuri de mobilier necesar pentru amenajarea la interior a unui dormitor. Si care are capacitatea de a va crea confortul mult dorit.

Atat prin designului modern, calitatea materialelor folosite, cat si datorita nuantelor folosite.

Sau a modului pozitiv in care aceste componente principale reusesc sa faca fata tuturor solicitarilor venite din partea clientilor.

Practic aici este vorba despre mobila moderna de dormitor Sabina realizata din pal melaminat de calitate superioara.

Si care este compusa din pat matrimonial cu doua noptiere, la care se mai adauga un sifonier cu usi culisabile si cu o buna compartimentare la interior.

Dar si o comoda la fel de utila si necesara pentru depozitarea diferitelor articole textile si vestimentare.

Acestea sunt piesele de baza necesare pentru obtinerea confortului maxim in cazul unei camere de odihna, asa cum este dormitorul.

Insa, trebuie sa mentionam ca patul matrimonial, piesa de baza a dormitorului este confectionat din pal melaminat rotunjit la colturi.

Acesta se continua in partea superioara cu o tablie foarte atractiva tapitata in intregime cu poliuretan si piele ecologica.

Si care la interior ascunde un spatiu discret si suficient de incapator necesar pentru depozitarea diferitelor articole textile si vestimentare de folosinta zilnica.

Patul matrimonial este realizat la joasa inaltime si este insotit si de doua noptiere cu sertar, foarte utile.

Sifonierul, cea de a doua piesa de mobilier foarte importanta pentru asigurarea confortului intr-un dormitor este conceputa din acelasi pal melaminat de calitate superioara, cu usi culisabile la exterior. Si cu o buna compartimentare la interior.

Astfel incat sa puteti beneficia de spatiile necesare pentru depozitarea unei game variate de articole vestimentare.

Pentru care este nevoie atat de polite, cat si de spatiul necesar pentru amplasarea umeraselor. Si toate acestea sunt realizate dupa amprenta unui design modern.

In aceste conditii, odata achizitionata aceasta mobila moderna de dormitor Sabina va poate asigura de un confort, cat si de un grad de relaxare, dupa ultimele standarde.