Mobila pentru dormitor Alex stejar sonoma

Palul melaminat de calitate sauperioara obtinut in nuanta de stejar sonoma, prin textura si accentele cromatice reuseste in mod cert sa confere un grad ridicat de eleganta  si fiabilitate diferitelor tipuri de piese de mobilier.

Care ulterior au reusit sa se impuna foarte bine pe piata de mobilier din toata Europa. Si implicit si in tara noastra.

Insa materia prima nu reprezinta totul in ceea ce priveste efectul scontat.

Atata timp cat, in spatele acestor piese de mobilier nu se afla si o echipa intreaga de specialisti, de designeri care sa conceapa corpurile de mobilier in functie de nevoile clientilor.

Cu alte cuvinte, atunci cand vorbim despre mobila pentru dormitor Alex stejar sonoma trebuie sa fim convinsi ca aici este vorba despre mobila de calitate superioara de provenienta poloneza.

Si care, gratie designerilor de astfel de corpuri de mobilier, respectiva mobila pentru dormitor Alex stejar sonoma este una de calitate superioara care reuseste in mod evident sa se diferentieze de toate celelalte corpuri de mobilier existente pe piala de profil.

In aceasta situatie, dressingul care este una dintre principalele piese de mobilier, acesta este executat dupa un design clasic cu patru usi batante, doua oglinzi foarte generoase, dar si cu alte trei sertare la care accesul se face direct din exterior.

Asta, pe langa faptul ca, la interior dressingul este foarte bine compartimentat cu tot ce este necesar pentru depozitarea unei game largi de articole textile si vestimentare.

Comoda, o alta piesa de mobilier de mare valoare pentru casa, aceasta este compartimentata la interior cu un sertar extrem de generos ca si volum, dar si cu doua usi batante, care asigura potectia a unui loc extrem de important la interior.

Iar cea de a treia piesa de mobilier de mare importanta pentru o mobila pentru dormitor Alex stejar sonoma este patul matrimonial.

Cel care asigura confortul maxim intr-un astfel de spatiu.

Acesta este evidentiat de existenta unei tablii in partea superioara si care este si distantat de la nivelul parchetului.

Si pentru ca tot vorbim despre un pat matrimonial, acesta este insotit si de existenta a doua noptiere de mare efect.

Si a caror utilitate poate fi una destul de diversificata.

In aceste conditii mobila pentru dormitor Alex stejar sonoma va poate asigura de tot confortul necesar, pe tot parcursul zilei si al noptii.