Mobilier camera de zi KOL VERGINIA

Acest mobilier pentru camera de zi, Verginia reprezinta o noua oportunitate de amenajare a unei sufragerii, cu un corp de mobilier realizat pe baza palului melaminat de calitate superioara. Obtinut in doua culori contrastante, dar de mare efect pentru orice locuinta.

Din punct de vedere tehnic acest produs este realizat avand la baza un corp de mobilier de joasa inaltime si care este prevazut cu cinci spatii de depozitare. Acolo unde accesul se face extrem de rapid si silentios, cu ajutorul usitelor batante.

Respectivul accesoriu poate deservi si ca suport principal pentru TV, dar si pentru alte obiecte de diferite dimensiuni.

Iar in partea superioara, acest model de mobilier pentru camera de zi Verginia este compus dintr-un alt dulap cu vitrina, de dimensiuni ceva mai redusesi care este  prelungit cu doua rafturi de mare efect.

Atat simplitatea designului, cat si palul de culoare neagra care predomina nu fac altceva decat sa dea un plus de valoare acestui produs extrem de util pentru orice locuinta cu tendinte. Sau chiar si in cazul unui apartament de dimensiuni ceva mai reduse.

Mai ales in situatia in care nici pretul nu este unul care sa sperie.

Asa ca este de preferat sa mizati cu incredere pe produsele ieftine si de calitate superioaraoferite de firma noastra. Deoarece noi suntem importatori direct ai acestor produse de calitate superioara, pe piata de profil din Romania.

Numai asa va puteti afla in mare avantaj fata de celelalte persoane care nu au simtul orientarii in ceea ce priveste alegerea celor mai interesante si fiabile corpuri de mobilier necesare pentru casa.

Si nu oricum, ci la un pret relativ mic.

Mobilier camera de zi KOL VERGINIA