Mobilier living KOL ELDA

A venit vremea schimbarilor majore in locuinta dumneavoastra si nu stiti ce corpuri de mobilier sa alegeti pentru amenajarea propriei locuinte?

Noi va oferim solutia ideala pentru amenajarea sau reamenajarea oricarei case sau chiar si a unei locuinte cu dimensiuni ceva mai reduse.

Tinand cont de aceste aspecte, noi va recomandam pentru amenajarea locuintei un interesant corp de mobilier, un living Elda. Realizat din combinatia celor mai interesante materiale existente pe piata de mobilier din Europa. Fie ca este vorba despre palul melaminat de calitate superioara, sticla sablata, tratata termic cat si cele mai noi sisteme de prindere si culisare.

Corpul de mobilier prezentat aici este unul de dimensiuni medii si destul de complex datorita spatiilor disponibile, cat si compartimentarii atat de la interior cat si de la exterior.

Prin natura designului, acest model de mobilier living Elda este compus dintr-un sifonier si o vitrina cu un dulap la baza si care sunt distribuite in partile laterale ale bibliotacii.

Iar la partea din mijloc, un mobilier living Elda este compus dintr-un loc ideal pentru TV, cu doua usite batante si cu doua nise. Si numeroase caturi distribuite in plan vertical.

Iar in partea superioara noul corp de mobilier este prevazut cu un raft care uneste in mod elegant sifonierul cu vitrina.

Per ansamblu acest nou produs se bazeaza si pe eleganta celor doua culori contrastante de mare efect, dar si pe modul inteligent de copartimentare.

In forma prezentata modelul de mobilier living Elda poate fi al dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil, la un pret extrem de accesibil.

Mobilier living KOL ELDA