Mobilier pentru living KOL MURA

In forma prezentata aici, acest corp de mobilier pentru living Mura reprezinta una dintre cele mai interesante idei de amenajare a spatiului disponibil.

Noul produs, asa cum se poate observa si din imaginea atasata aici este realizat din pal melaminat de calitate superioara in doua culori calde si pale, care se pot sincroniza cu oricare alt corp de mobilier aflat in imediata apropiere.

Acest model de mobilier pentru living are la baza un dulap extrem de generos cu doua usi batante. Dar si cu un suport interesant pentru TV.

Acesta din urma are o inaltime medie, cu o nisa destul de mare, cu un sertar la fel de generos, dar si cu doua spatii utile si necesare pentru cd-uri. Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Dincolo de acest aspect, biblioteca mai contine si o vitrina cu caturi cat si cu sticla la exterior. Dar si cu numeroase caturi atasate in partea laterala. Ceea ce contribuie excesiv de bine la crearea unui aspect deosebit al acestui produs, care este biblioteca pentru living Mura.

Un accesoriu de mare efect care contribuie extrem de bine la crearea unui decor interesant in propria casa.

Si nu oricum, ci prin crearea acestui model de mobilier pentru living Mura.

Acesta este usor distantat de la nivelul solului astfel incat aerul este lasat sa circule si sa poata impiedica formarea mucegaiului.

Si odata achizitionat acest model de mobilier pentru living Mura va poate scoate din orice incurcatura in ce priveste confortul cat si gradul ridicat de optimizare a spatiului disponibil de la interior.

Din acest motiv noi va asiguram ca acest corp de mobilier este unul bine conceput din toate punctele de vedere. De la palul melaminat si pana la cele mai mici detalii si finisaje.

Mobilier pentru living KOL MURA