Mobiliere de sufragerii KOL KRISI

Un set de mobiliere de sufragerii Krisi reprezinta una dintre cele mai utile si necesare variante de amenajare a unei sufragerii sau a unui living, chiar si in situatia in care acestea sunt de dimensiuni ceva mai reduse.

Acest corp de mobilier de forma clasica, contine toate spatiile utile pentru depozitarea diverselor articole textile sau de alta natura. Cu dulap, sifonier, vitrina, sertare si numeroase alte caturi. Dar si cu un interesant loc necesar pentru TV.

La baza acestui corp de mobilier se afla palul melaminat in doua culori contrastante dar care au si capacitatea de a se completa perfect una pe cealalta. Dar si cele mai noi si interesante sisteme de prindere si culisare existente pe piata de profil din Europa.

Respectivul corp de mobilier are dimensiuni destul de generoase, dar extrem de util chiar si pentru un apartament de dimensiuni mai putin generoase.

Dincolo de asta, respectivul corp de mobilier reuseste sa optimizeze forte bine spatiul disponibil de la interiorul acestei camere, care este sufrageria sau livingul.

Iar daca doriti sa comandati un astfel de corp de mobilier cu accente clasice si care este necesar pentru amenajarea unei locuinte obisnuite, atunci nu ar mai trebui sa stati pe ganduri.

Mai ales in situatia in care firma noastra livreaza fiecare produs direct din stoc, in cel mai scurt timp posibil si la preturi fara concurenta. Dar numai in functie de stocul disponibil.

Mobiliere de sufragerii KOL KRISI