Mobilier de dormitor Splendid

Palul melaminat in doua nuante care au capacitatea de a se completa reciproc este bine imbinat cu cele mai bune elemente de prindere si culisare existente pe piata de profil din Europa, au dus la realizarea acestei garnituri de mobilier de dormitor Splendid.

Dormitorul este realizat dintr-un pat matrimonial cu doua noptiere, un sifonier si o comoda cu birou  si oglinda.

Fiecare dintre cele trei piese de mobilier sunt bine puse in valoare de palul melaminat, cat si de decorul antic regasit pe elementele din pal deschise la culoare.

Patul matrimonial este bine pus in valoare de suprafata de odihna, cat si de designul interesant sub amprenta caruia acesta a fost realizat.

Din dotarea patului mai face parte si o somiere cu sistem metalic de ridicare, cu pistoane, dar si doua noptiere de mare valoare. Acestea sunt realizate din acelasi pal melaminat.

Iar comoda cu birou si oglinda contine si alte doua sertare extrem de incapatoare ca si suprafata de depozitare a diverselor articole textile.

Astfel incat dormitorul se poate plia pe necesitatile tuturor clientilor indiferent de varsta.


mobilier de dormitor splendid 01 mobilier de dormitor splendid 02 mobilier de dormitor splendid 03 mobilier de dormitor splendid 04 mobilier de dormitor splendid 05 mobilier de dormitor splendid 06