Modele dormitor KOL DANI

Realizat in culori deschise ca si nuanta, acest model de dormitor Dani vine sa va incante prin suprafata de odihna a patului, care este una extrem de generoasa.

Prin fiabilitate, cat si prin modul in care aceasta reuseste sa optimizeze spatiul disponibil din propriul dormitor.

Acest model de dormitor Dani este compus dintr-un pat matrimonial de dimensiuni standard si care este bine distantat de la nivelul solului.

Sifonierul este extrem de generos la interior, ca si suprafata de depozitare a diferitelor articole textile.

Acesta este dotat cu trei usi al caror acces se face extrem de usor, cu ajutorul unui mecanism inteligent realizat din metal.

Ca si patul, sifonierul beneficiaza si el de o usoara distantare de la nivelul solului, astfel incat aerul este lasat sa circule, iar mucegaiul este impiedicat sa se formeze.

Altfel spus, acestea sunt piesele de rezistenta ale modelului respectiv de dormitor si care sunt insotite si de noptiere cu nisa si sertar. Atat de importante si de utile pentru oricare din modelele de dormitor existente pe piata de profil din Europa.

Materialul de baza pentru realizarea acestui model de dormitor este palul melaminat de calitate superioara imbinat cu cele mai interesante sisteme de prindere si culisare existente pe piata de profil.

Referitor la acest corp de mobilier este bine de stiut faptul ca pretul de achizitie este unul extrem de mic.

Iar in ceea ce priveste culoarea, acest model de dormitor poate fi comandat in diferite nuante, in functie de culorile impuse de producator.

 

Modele dormitor KOL DANI (2)

Modele dormitor KOL DANI (3)

Modele dormitor KOL DANI (4)

Modele dormitor KOL DANI (5)

Modele dormitor KOL DANI (1)