Modele porti din lemn

In acest articol va prezentam o poarta din lemn stratificat montata pe structura metalica. Lamela acestui gard este de 14 cm latime si 2 cm grosime. Structura metalica a acestei porti este executata din teava structural de 4 cm x 4 cm lemnul este finisat cu lac cerat, pe baza de apa, de la ICA ITALIA, in trei straturi, cu slefuire intre ele .

Muchile lamelei de gard sunt usor rotunjite, rezultand astfel desigul pe care il observati in imaginile prezentate in acest articol.

Structura metalica este mascata in intregime cu lemn.
Poarta mica este executata tot pe structura metalica, deoarece aceasta permite montarea unei iale pe acea poarta metalica .

Va recomand sa optati pentru acest model de poarta, intrucat are un design modern si se asorteaza cu orice tip architectural.

modele porti din lemn 22modele porti din lemn 21modele porti din lemn 20modele porti din lemn 19modele porti din lemn 18modele porti din lemn 17modele porti din lemn 16modele porti din lemn 15modele porti din lemn 14modele porti din lemn 13modele porti din lemn 12modele porti din lemn 11modele porti din lemn 10modele porti din lemn 09modele porti din lemn 08modele porti din lemn 07modele porti din lemn 06modele porti din lemn 05modele porti din lemn 04modele porti din lemn 03modele porti din lemn 02modele porti din lemn 01modele porti din lemn 24modele porti din lemn 23