Modele garduri din lemn

Va prezentam cel mai cunoscut si cel mai vizualizat model de gard, din 2008 si pana in prezent.

Este un model de gard simplu, cu lamelele dispuse orizontal si pe partea din fata si pe partea din spate a panoului lamelele acestui model de gard sunt usor rotunjite pe marginile acestuia.

Datorita faptului ca scandurile sunt dispuse orizontal si cheresteaua standard, de cea mai buna calitate, este cea de 4m , panourile, cu mici exceptii , sunt executate la lungimea de 2 m pentru a reduce pierderile de material lemnos.

Gardul este montat pe o fundatie de beton inalta de circa 30 de centimetri, si groasa de aproximativ 20 centimetri. Fundatia are teava din 2 in 2 metri ( teava de 4×4 cm , 6 x4 cm, 6×6 cm). Panourile vin gata executate pe dimensiune si sunt asezate intre tevile de metal,dupa care masca din lemn care are o latime de 14 cm, se monteaza vertical in dreptul tevii, astfel mascand-o, dupa cum se observa si in imaginile atasate acestui articol.

Recomandam acest produs datorita faptului ca prinderea este facuta in 3 puncte, (stanga, dreapta si la mijloc), scandura nu are voie sa lucreze si panoul de gard este foarte stabil, timp indelungat.

Atentie !!!

Daca doriti sa comandati acest model de gard si aveti deja fundatia cu tevi asezate in beton, la distante inegale sau mai mari de 2 m, nu este nici un fel de problema doar ca timpul de executie este mai lung.

Daca doriti sa comandati acest tip de gard si inca nu aveti turnata fundatia, va rugam sa contactati echipa, Foisoare.com de vanzari pentru a primi instructiuni referitoare la constructia ei.

Finisajul gardului este efectuat cu lac cerat pe baza de apa ,,ICA ITALIA” in 2 straturi cu slefuire intre ele oferindu-i astfel, o protectie indelungata in timp.

Nota :

Chiar daca acest model pare nefinisat, va rugam sa tineti cont ca este primul gard executat de noi din 2007 si pana in prezent fiind cel mai vizualizat si cumparat model. In prezent, firma noastra pune accent pe finisaje.

Pentru alte intrebari legate de produsele noastre va rugam sa ne contactati prin telefon , e-mail sau fax.


modele garduri din lemn 03modele garduri din lemn 02modele garduri din lemn 01