Gard modern din lemn de rasinoase

Iata ca, pentru delimitarea cu succes a diferitelor zone de interes, cu un anume model de gard am adus in atentia cititorilor nostri un model de gard modern din lemn de rasinoase. Asa cum se poate observa si din imaginile atasate de noi aici.

Practic aici este vorba despre un model de gard realizat extrem de simplu si de mare efect.

Aici fiind vorba despre existenta panourilor executate pe baza lamelelor din lemn de rasinoase, de tip fideluta usor distantate intre ele.

Si care sunt orientate in plan orizontal.

Respectivele panouri din lamele din lemn de rasinoase sunt usor distantate de la nivelul solului si sunt foarte bine fixate de catre stalpii principali de rezistenta realizati din teava rectangulara.

Aceasta din urma fiind foarte bine infipta in fundatia de ciment aprope insesizabila.

In asa fel incat un astfel de model de gard modern din lemn de rasinoase sa-si poata justifica foarte bine prezenta prin delimitarea cu succes a oricarui spatiu exterior, in functie de preferinte.

Si pentru ca aici este vorba despre existenta componentelor din lemn de rasinoase, trebuie stiut faptul ca acestea necesita o buna protectie cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai renumiti producatori.

In asa fel incat lemnul va putea beneficia de o buna protectie impotriva intemperiilor, pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

Si astfel isi poate pastra calitatile sale, o perioada cat mai lunga de timp.

Prin urmare este de preferat sa faceti alegerile potrivite pentru amenajarea cu succes a unui astfel de model de gard modern din lemn de rasinoase.

Si cu posibilitatea gardului de a se putea sincroniza cu tot ce se afla in imediata sa apropiere.

Sursa www.Pinterest.com