Foisoare rustice

Din totdeauna  foisoarele rustice au fost si raman in continuare cele mai iteresante si fiabile corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea spatiilor interioare  de la nivelul curtilor, al gradinilor sau al oricaror alte zone de mare interes.

Iar atunci cand modelul respectiv de foisor este realizat in nuanta alba, acesta reprezinta o adevarata provocare prin simplul fapt ca acesta este mult mai atractiv, dar si mult mai greu de intretinut.

Foisorul din imaginile atasate aici este realizat in forma unui dreptunghi si este amplasat pe un piedestal din ciment inalt de aproximativ 1 m.

Foisorul este imprejmuit de un model de balustrada inalta de aproximativ 1 m  cu lamele din lemn de rasinoase distantate intre ele si care sunt decorate in model traditional. Cu conntravantuiri si gardulet decorativ in partea superioara a foisorului.

Iar in ceea ce priveste acoperisul, acesta este realizat din din sindrila bituminoasa, asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Foisor executat din lemn de brad cu un design rustic si un finisaj modern care rezulta prin lacuire cu ceara pe baza de apa, produs de ICA ITALIA.

Modelul prezentat este realizat in culoarea alb, dar se poate opta si pentru o alta culoare, din cele existente in paletarul de culori.

Foisorul are o dimensiune de 4 m lungime, 3 m latiine, o inaltime a stalpilor de 2 m si o inaltime a acoperisului de 60 de centimetri de la centura.

Balustrada foisorului este formata din lamele vertical de 9 cm latime, incadrate intr-o rama de 6 cm x 4 cm cu canal pe mijloc.

Mana curenta a foisorului este de 14 cm cat grosimea stalpilor, adica o grosime de 4 cm care se monteaza deasupra balustradei.

Braul de sus esterealizat dintr-un gardulet decorative, de 40 cm latime.

Acesta este format dintr-o rama de 6 cm x 4 cm, in model de romb, dupa cum se poate observa si din imaginile atasate acestui articol. Rombul rezultat este de 9 cm x 9 cm .

Acoperisul foisoarului este executat din lambriu de lemn, formand o cupola peste care se monteaza sindila bituminoasa.

Sindila bituminoasa montata pe acest foisor este semirotunda, de culoare rosu-caramiziu.

Iar modelul de foisorului de gradina prezentat poate fi executat si in forma patrata, hexagonala sau octogonala. In functie de preferinte, dar si in functie de spatiul de care dispuneti.

Foisoare rustice 13Foisoare rustice 12Foisoare rustice 11Foisoare rustice 10Foisoare rustice 09Foisoare rustice 08Foisoare rustice 07Foisoare rustice 06Foisoare rustice 05Foisoare rustice 04Foisoare rustice 03Foisoare rustice 02Foisoare rustice 01