Panouri de gard din lemn, model matrice

Experienta noastra destul de vasta, de peste 10 ani in prelucrarea cu succes a lemnului ne-a determinat sa evitam plafonarea, cat si sa venim in fata persoanelor interesate, cu noi si noi idei de amenajare a diferitelor spatii exterioare.

Prin realizarea diverselor accesorii din lemn de rasinoase. Care sa se poata plia pe propriile nevoi si interese.

Asa am ajuns sa va prezentam si acest model de gard, care poate fi amenajat cu succes chiar si pe suprafata unui teren aflat in panta.

Dincolo de acest aspect trebuie sa mentionam faptul ca firma noastra se ocupa doar de realizarea partii din lemn a gardului.

In consecinta, de realizarea fundatiei din ciment a gardului se ingrijeste fiecare dintre proprietarii de drep ai acestei constructii.

Iar atunci cand proportiile sunt si bine respectate,  in aceasta situatie, produsul final, nu poate fi, decat unul de mare succes.

Asa cum este practic si exemplul nostru de gard, al carui aspect exterior este unul extrem de atractiv.

Prin simplul fapt ca partea din beton a gardului este realizata cu stalpi principali de sustinere placati cu caramida rosie.

Exact asa cum se poate observa si din imaginile atasate de noi aici.

Si pentru ca firma noastra se ocupa doar de realizarea partii din lemn a gardului dorim sa ne axam mai mult pe marginea acestui aspect.

Cu alte cuvinte, aici este vorba despre un model de panouri de gard din lemn, tip matrice.

Dar, ale caror lamele din lemn de rasinoase sunt orientate in plan vertical. Spre deosebire de celelalte modele de garduri tip matrice, cu care v-am obisnuit pana acum.

Chiar si asa, respectivele panouri de gard curbate in partea superioara sunt executate din lamele din lemn de rasinoase de 14 cm latime si 2 cm grosime.

Foarte bine fixate si echilibrate prin prezenta altor doua lamele de aceeasi textura. Dar care sunt orientate in plan orizontal. Dupa cum de poate distinge inca de la prima vedere.

Dincolo de acest aspect este bine de relarcat faptul ca modelul de gard tip matrice este unul mult mai bine aprecit, fata de modelul jaluzea.

Prin simplul fapt ca respectivul model matrice are dapacitatea de a fi, la fel de atractiv indiferent de pece parte este privit.

Indiferent e faptul ca lamelele de gard sunt orientate in plan orizontal sau vertical.

Asa ca, trebuie sa va inspirati suficient de bine inainte de a face alegerea finala a gardului potrivit, care sa va imprejmuiasca propria curte.

 

 

Sursa www.Pinterest.com