Gard imprejmuitor de joasa inaltime

Desi pe teritoriul tarii noastre casele oamenilor, cat si curtile sunt imprejmuite cu garduri de diferite inaltimi in functie de zona, sunt si anumite situatii in care proprietarii unor locuinte si-au imprejmuit curtile cu garduri de joasa inaltime, aproape simbolice.

Aceste situatii sunt aprape insignifiante, in comparatie cu restul curtilor inconjurate cu garduri mai rau ca niste cazemate.

Chiar si in aceste conditii, in cei peste zece ani de cariera in prelucrarea lemnului, firma noastra a fost solicitata sa realizeze nenumarate astfel de garduri din lemn, de joasa inaltime.

Folosite ca si garduri despartitoare sau imprejumuitoare ale unor curti sau a diferitelor proprietati.

Insa este bine de subliniat aici si faptul ca respectivele curti sau terenuri imprejmuite cu garduri de joasa inaltime apartin unor proprietari cu un anumit grad de inteligenta si intelegere.

Si cu o anumita educatie. Fiind vorba aici despre oameni deschisi spre tot ce este nou in materie de astfel de constructii.

Si, de ce sa nu recunoastem faptul ca dincolo de design, nota de eleganta si larghete a spatiului, un alt avantaj al unui astfel de model de gard este si costul de productie mult mai redus.

Cu alte cuvinte puteti obtine o curte eleganta, spatioasa, cu un gard de inalta clasa. Si pe deasupra sa mai ramaneti si cu banuti in buzunar.

Si-atunci ne punem intrebarea retorica: ce ne poate impiedica sa ne amenajam curtea cu un astfel de model de gard extrem de interesant si atractiv?

Dincolo de aceste aspecte trebuie stiut ca respectivul model de gard este realizat din lemn de rasinoase bine finisat si lacuit, cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Asta, dupa ce gardul beneficiaza de aplicarea a doua straturi de lac cerat pe baza de apa, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii gardul poate rezista la fel de bine tuturor intemperiilor de pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

Iar in ceea ce priveste culoarea, este bine de stiut si faptul ca respectivul model de gard poate fi decorat in peste 30 de nuante, in functie de preferinte.

Cat si in functie de cat de bine se poate sincroniza gardul cu imobilul, cat si cu celelalte corpuri de mobilier aflate la interiorul curtii.

Astfel incat, acesta sa poata forma un decor de vis.

Sursa www.Pinterest.com