Mobila de dormitor Amsterdam

Mobila de dormitor Amsterdam completeaza in mod evident seria corpurilor de mobilier destinate in mod evident pentru amenajarea la interior a dormitorului.

Si poate sa faca fata tuturor cerintelor venite din partea clientilor nostrii. Prin design, nuante, culoare, cat si prin utilitate.

Acest model de dormitor este unul modern, cu toate utilitatile necesare pentru odihna, relaxare cat si pentru depozitarea diferitelor tipuri de articole textile si vestimentare.

Asa se face ca mobila de dormitor Amsterdam este compusa dintr-un pat matrimonial, cu tablie in partea superioara, partial tapitata cu poliuretan si piele ecologica in doua culori.

Si tot in partea superioara a patului, de o parte si de alta a acestuia se afla si cele doua noptiere bine distantate de la nivelul solului cu ajutorul unor picioare din lemn.

Exact asa cum se poate observa si din imaginile postate de noi aici.

Dormitorul mai contine si un dressing de mari dimensiuni, cu usi culisabile si oglinzi pe fata frontala a usilor.

Iar la interior sifonierul este dotat cu o compartimentare inteligenta cu spatii destinate pentru umerase, cat si cu polite pentru articolele textile de dimensiuni ceva mai reduse.

Dar si o comoda cu trei sertare foarte incapatoare si oglinda destul de generoasa ca si suprafata de reflexie.

Asa ca, dincolo de design si utilitatea acestei mobile de dormitor trebuie stiut faptul ca la baza se afla palul melaminat de calitate superioara obtinut in doua culori calde si atractive.

Si care au capacitatea de a se completa reciproc una pe cealalta.

Recomandam cu tarie aceasta mobila de dormitor Amsterdam deoarece modelul este unul nou, care se poate plia pe toate cerintele noilor consumatori de astfel de corpuri de mobilier.