Mobila de dormitor Atina

Asa cum se poate observa si din imaginile reprezentative postate aici, mobila de dormitor Atina este confectionata din pal melaminat de culoare alb.

O nuanta extrem de indrazneata atunci cand vine vorba despre mobila. Si care are capacitatea de a emana multa lumina.

Ceea ce inseamna ca respectiva mobila de dormitor Atina este ideala pentru amenajarea la interior a unei camere de odihna.

Acolo unde lumina naturala a soarelui nu poate patrunde la intensitatea dorita.

De asemenea nuanta de alb in ceea ce priveste mobila de interior si mai ales mobila de dormitor este una care necesita o intretinere mult mai atenta.

Insa, daca facem referire la efect, acesta este unul mult superior si se datoreaza in aceeasi masura tuturor componentelor definitorii in ce priveste mobila de dormitor Atina.

Asa se face ca dressingul este una din componentele principale ale acestei garnituri de mobilier.

Si, care are capacitatea de a raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de spatii de depozitare a diferitelor articole textile si vestimentare.

Fiind vorba aici despre politele destinate articolelor vestimentare de dimensiuni ceva mai reduse ca si volum.

Cat si depre spatiul dotat cu umerase si care este ideal pentru articolele vestimentare mult mai voluminoase.

Si pentru ca tot a venit vorba despre mobila de dormitor Atina, care este conceputa pentru a se face extrem de utila, usile de acces la interiorul dressingului sunt culisabile si extrem de silentioase.

O alta piesa de rezistenta a acestei mobile este patul matrimonial, a carui suprafata de odihna este una extrem de generoasa.

Si care in partea superioara este pusa in valoare prin existenta unei tablii a patului complet tapitata cu un material de piele ecologica de culoare alb, ca si restul patului.

Iar pentru completarea dotarii patului matrimonial, acesta este insotit in partile laterale de doua noptiere de mare efect si utilitate.

Noptierele sunt distantate de la nivelul parchetului, la fel ca si patul matrimonial.

Si asta nu e tot. Pentru ca mobila de dormitor Atina se completeaza in mod evident si cu o comoda cu trei sertare si o oglinda, care de asemenea este distantata de la nivelul parchetului.

Astfel incat aerul poate sa circule in voie si astfel sa impiedice formarea mucegaiului.