Mobila de dormitor London

Asa cum se poaste distinge si din imaginile reprezentative mobila de dormitor London, ne trimite negresit cu gandul la mobila retro.

Asta din punct de vedere al designului.

In schimb, din punct de vedere al eficientei, aici este vorba despre o mobila absolut moderna.

Cu un pat matrimonial realizat din pal melaminat de culoare alb bine distantat de la nivelul parchetului, a carui rama principala este realizata in ascelasi decor retro.

La fel ca si tablia din partea superioara a patului, cat si noptierele din aceeasi zona de mare interes a patului.

Un alt aspect definitoriu al acestui model de pat matrimonial il constituie tapitajul de culoare roz pal existent pe tablia patului.

Si care poate influenta in mod pozitiv nota de caldura a intregii garnituri de mobilier.

Patul este asociat in mod evident cu o comoda cu trei sertare si o oglinda, dar si cu un alt corp de mobilier de tip soldat realizat in acelasi design.

Si care este compus din alte cinci sertare orientate in plan vertical.

Si ca orice dormitor, de aici nu lipseste nici dresingul cu oglinzi.

Si care, de asemenea este foarte bine compartimentat la interior cu spatii destinate pentru toata gama de articole textile si vestimentare.

Dincolo de toate aceste aspecte, mobila de dormitor London este una care din punct de vedere al designului conditioneaza si asocierea cu retul accesoriilor care isi pot face simtita prezenta in respectiva camera.

In asa fel incat aceasta mobila este preferata, in general de persoanele trecute de a doua tinerete. Dar si de acele persoane care iubesc epocile de mult apuse.

Practic, daca nu ar fi fost cerere pe piata, nici designerii de top nu ar fi recurs la realizarea de astfel de piese de mobilier, de mare efect pentru casa.