Mobila de dormitor Sofia

////Mobila de dormitor Sofia

Mobila de dormitor Sofia

Prin intermediul acestor piese de mobilier, de mare efect pentru casa venim in sprijinul tuturor persoanelor care doresc sa faca unele modificari esentiale in camera de odihna.

Acolo unde mobila de dormitor Sofia sa poata sa se plieze pe toate necesitatile fiecarui membru al familiei, in materie de eleganta, confort si relaxare.

Si, cu siguranta ca mobila de dormitor va poate asigura de tot confortul necesar, odata ce la baza acestei mobile se afla palul melaminat de calitate superioara.

Imbinat cu cele mai bune sisteme de prindere si culisare existente pe piata de profil din Europa.

De asemenea, dincolo de calitatea materialelor folosite pentru realizarea acestei mobile, nuanta, culoarea, contrastul si textura joaca si ele un rol deosebit de important in definirea mobilei per ansamblu.

In consecinta, patul matrimonial, piesa de rezistenta a acestei mobile pentru dormitor este confectionat pe baza palului melaminat de culoare maro.

Care reuseste sa se combine foarte bine cu albul regasit la noptierele din partile laterale ale acestuia.

Cat si cu tablia din partea superioara.

Aceasta este tapitata aproape complet cu un burete subtire la interior si piele ecologica de culoare wenge la exterior.

In aceasta formula patul matrimonial reprezinta o adevarata oportunitate, chiar si in conditiile in care acesta nu este asosiat cu nici o alta piesa de mobilier.

Insa, mobila de dormitor Sofia mai contine si un dressing, cu doua usi culisabile. Si cu o oglinda generoasa pe una din cele doua usi.

Iar in ceea ce priveste compartimentarea la interior a dressingului, de aici nu lipsesc spatiile de mici dimensiuni si nici spatiul dedicat pentru articolele vestimentare.

Acolo unde isi fac simtita prezenta si umerasele.

Iar per ansamblu din cadrul acestei mobile de dormitor nu lipseste nici comoda cu trei sertare incapatoare si cu oglinda.

Prin intermediul careia confortul oferit este unul mult imbunatatit.

 

2018-02-21T09:52:21+00:00