Pergole si ghivece cu flori pentru o curte bine definita

Indiferent cat de spatioasa sau cat de ingusta este o curte, de aici nu trebuie sa lipseasca plantele decorative, florile sau pomii ornalentali, atat de necesari pentru definirea zonei verzi.

Mai ales in situatia in care spatiul verde joaca un rol atat de important in purificarea aerului. Cat si in crearea unei atmosfere de liniste si relaxare.

Si punem accent cu tarie pe acest lucru, chiar si in situatia in care la interiorul unei curti si asa inguste, troneaza aleile din ciment, ale caror suprafete sunt extrem de generoase.

In acest sens ne-am gandit sa venim in sprijinul dumneavoastra cu o idee exstrem de interesanta de ameajare exterioara a unui astfel de spatiu de mare sensibilitate.

Si am atasat aici o imagine reprezentativa prin intermediul careia veti putea observa cum proprietarul unei curti ale caror semnalmente sunt enumerate mai sus reuseste sa puna in valoare zona verde prin cateva mici trucuri sau artificii.

Acesta, pur si simplu a amplasat in respectivul spatiu doua pergaole si ghivece cu flori pentru o curte bine definita.

Iar pentru ca peisajul sa fie unul personalizat si definitoriu este bine de stiut ca respectivele ghivece cu flori nu sunt alese la pura intamplare.

Acestea au un anumit volum si unicitate a designului.

In asa fel incat, peisajul per ansamblu sa nu riste sa fie unul pestrit.

De asemenea este bine de remarcat aici si faptul ca plantele, florile, cat si pomisorii ornamentali nu sunt alesi la pura intamplare, ci dupa respectarea unui anumit design, simplu si minimalist.

Cu evitarea efectului de aglomeratie.

Un alt avantaj al ghivecelor cu flori este acela de a le putea muta dintr-un loc in altul, in functie de preferinte.

Cat si de a schimba florile din ghivece prin resadirea altora, in functie de sezon.

Si asta nu e tot, atata timp cat respectivele zone de ciment, a treptelor de acces sunt puse in valoare printr-un sistem de iluminare nocturna, de mare efect pentru intreaga curte si asa ingusta.

Cu alte cuvinte, aceste pergole si ghivece cu flori pentru o curte bine definita contribuie in mod pozitiv la conturarea respectivului spatiu, abia dupa ce plantele si florile sunt ajunse la maturitate.

De acest lucru va puteti convinge si singuri, dupa ce veti recurge la amenajarea unei curti dupa ideile propuse de noi.

Idei care, de altfel pot fi realizate cu mare usurinta si fara costuri care sa atenteze in mod negativ asupra propriilor buzunare.

 

Sursa www.Pinterest.com