Gardulet decorativ pentru curte sau gradina

Gardurile din lemn au constituit dintotdeauna o solutie optima de imprejmuire a unor perimetre sau pentru delimitare a unor terenuri. Cat si pentru multe alte trebuinte.

Si ne referim aici in mod special la acele garduri sau gardulete realizate din lemn. Si in mod evident din lemn de rasinoase.

Deoarece lemnul de rasinoase este textura care se comporta foarte bine la conditiile climaterice din tara noastra.

Asa se face ca pentru o buna orientare in ce priveste alegerea de exemplu, a unui gardulet decorativ pentru curte sau gradina venim in atentia dumneavoastra cu un model de astfel de corp de mobilier extrem de interesant, prin natura utilitatii sale.

Atat pentru delimitarea unui perimetru, cu posibilitatea de vizibilitate dintr-o parte in alta a gardului. Cat si cu opturarea definitiva sau partiala a vizibilitatii, prin asocierea gardului cu o placa de policarbonat transparenta sau opaca.

De asemenea, respectivul model de gardulet decorativ pentru curte sau gradina poate fi aplasat direct pe pamant si utilizat foarte bine ca si suport sigur pentru plantele agatatoare.

In aceasta situatie, pentru a se afla in echilibru total si pentru a nu avea contact cu umiditatea din sol acest gardulet decorativ este fixat cu ajutorul ancorelor metalice special concepute.

Si pentru ca asta nu e tot, este bine de stiut aici ca respectivul model de gardulet decorativ poate fi aplicat direct pe gardul din ciment, ca si element principal decorativ al acestuia.

Si, impreuna cu care poate forma o buna asociere prin contrastul cromatic.

Dincolo de acest aspect si tinand cont de toate celelalte detalii enumerate, este limpede faptul ca acest model de gardulet decorativ pentru curte sau gradina poate fi unul destul de solicitat. De catre persoanele care stiu sa aprecieze la justa lor valoare aceste modele de gardulete decorative.

 

Sursa www.Pimterest.com