Pergola de proportii cu jardiniere si gardulet decorativ

Un imobil bine definit este si atunci cand la exterior acesta beneficiaza de o buna asociere cu diverse corpuri de mobilier destinate special pentru amenajarea spatiilor de tip outdoor.

Si asta pentru ca, degeaba imobilul este unul bine pus in valoare, daca respectiva curte nu beneficiaza si ea de atentia necesara.

In consecinta incercati sa faceti cele mai bune alegeri in ce priveste amenajarea curtilor cu tot ce este necesar pentru imbunatatirea confortului personal, cat si cel al intregii familii.

Mergand pe acest principiu am ajuns sa va prezentam prin intermediul acestui articol, un model de pergola de proportii cu jardiniere si gardulet decorativ.

Exact asa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa.

Am ales pentru dumneavoastra acest exemplu deoarece proprietarul a asociat foarte bine pergola respectiva cu imobilul si implicit cu restul amenajarii exterioare.

Mai intai de toate, trebuie stiut faptul ca cea mai mare suprafata a respectivei curti este placata cu placi de granit.

Astfel incat, per ansamblu respectivul complex format din curte, imobil si corpuri de mobilier, toate acestea beneficiaza de ordine, disciplina si geometrie.

Practic, acest corp de mobilier reprezinta, asa cum am mai spus, o pergola de proportii cu jardiniere si gardulet decorativ.

La interiorul careia spatiul disponibil poate fi amenajat si utilizat in functie de preferinte.

Modelul respectiv este unul personalizat cu 12 stalpi de rezistenta grupati cate trei in fiecare din cele patru colturi ale pergolei.

Acolo unde se regasesc garduletele decorative cat si jardinierele pentru flori.

Iar in partea superioara, cum era de asteptat se regasesc grinzile, dar si traversele.

Toate aceste componente din lemn, indiferent de nuanta lor, acestea sunt bine finisate prin apicarea de solutii speciale care ii confera lemnului o protectie optima in fata tuturor agentilor exterini.

Iar daca alegeti sa acoperiti aceasta pergola cu placi din policarbonat, atunci cu siguranta ca veti putea beneficia de un confort mult mai bun la interiorul acestui accesoriu.

In consecinta optati cu incredere pentru obtinerea celor mai fiabile accesorii din lemn de rasinoase pentru propria curte.

Sursa www.Pinterest.com