Gardulet decorativ, mobil

Garduletul decorativ, mobil reprezinta o noua idee destul de simplu de realizat.

Si care consta intr-un anumit panou de gard caruia i-au fost atasate doua roti. Atat de necesare pentru o buna mobilitate dintr-un loc in altul la interiorul curti.

Acolo unde acest model de gardulet decorativ poate fi folosit ca si paravan. Pentru o perioada de timp determinata.

Dupa care garduletul poate fi mutat cu mare usurinta in alta zona a curtii. Acolo unde, acest gardulet decorativ, mobil sa isi poata justifica pe deplin utilitatea.

Si unde, un gardulet decorativ, mobil poate fi la fel de necesar si pentru opturarea vizibilitatii dintr-o parte in alta a gardului.

Noul nostru produs este realizat extrem de simplu. Pe baza unei rame principale din lemn de rasinoase, cu lamele tip fideluta obtinute din aceeasi textura a lemnului.

Acestea din urma fiind orientate in model de romb. Cu rolul de a optura cat de cat vizibilitatea.

Dincolo de acest aspect, un gardulet decorativ, mobil beneficiaza de o gramada de posibilitati de utilizare, la interiorul unei curti.

Posibilitati pe care urmeaza sa le descoperiti si singuri.

Atat de multe posibilitati, incat ne-am gandit si noi sa il prezentam aici in mod succint.

Asa ca, daca va ganditi sa achizitionati un astfel de panou de gardulet decorativ, mobil este bine sa ii acordati atentia cuvenita prin protectie impotriva actiunii tuturor intemperiilor, de pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp. Si indiferent de culoarea gardului.

Imporatant este ca, respectivul model de gardulet decorativ, mobil poate fi un bun exemplu pentru finalizarea propriului dumneavoastra proiect. Si care va poate scoate negresit din impas.

Sursa www.Pinterest.com