Bancute, garduri decorative si jardiniere

Una dintre cele mai usoare si la indemana amenajari in ce priveste propria curte la interior poate fi chiar si acest complex de piese de mobilier format din bancute, garduri decorative si jardiniere.

Si care se pot transforma oricand intr-un adevarat loc de relaxare.

Aceste bancute, garduri decorative si jardiniere reprezinta o combinatie placuta pentru amenajarea oricarei zone de exterior, acolo unde puteti petrece cat mai multe clipe frumoase.

Fie singur, in compania unei carti captivante, fie impreuna cu prietenii.

Aici fiind vorba si de un puternic sentiment al socializarii, in conditii din cele mai bune.

Aceste este si locul unde sub parfumul florilor de vara aveti ocazia de a savura un ceai fierbinte sau o cafea aromata.

Lucruri care inevitabil va pot trezi simturile la orice ora din zi si din noapte.

Am ales sava prezentam acest complex de piese de mobilier, fiind extrem de simplu de realizat. Pe baza lemnului de rasinoase de diferite grosimi si a carui textura se comporta foarte bine la conditiile climaterice din tara noastra.

Important este sa asigurati lemnului protectia necesara impotriva actiunii agentilor externi, ploaie, soare sau ger.

In consecinta, aici este vorba despre un model de bancuta destul de simplu de realizat, cu gardulet decorativ in partea superioara. Acesta fiind necesar pemtru plantele decorative.

La care se mai adauga si acele jardiniere, care de aceasta data nu mai sunt montate in partea de jos, ci in partea superioara.

Si care pot avea un rol deosebit, daca la interiorul acestora sunt amplasate si ghivece cu flori sau plante agataroare. Si care se pot intinde pe toata suprafata acestor garduri decorative.

Asa cum puteti deduce si singuri, la o prima vizionare.

Prin urmare ganditi-va bine atunci cand doriti un anumit corp de mobilier in aropierea imobilului. Si ulterior sa faceti alegerea potrivita pentru propria curte.

Alegere care sa se faca dupa un raport bine proportionat intre calitate, utilitate si costuri de achizitie.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si actionati din timp pentru achizitionarea acestor corpuri de mobilier, in nuantele preferate.

Sursa www.Pinterest.com