Loc de relaxare intr-un cadru intim

In aceasta speta, este vorba despre un spatiu din curtea unui proprietar, care odata cu trecerea timpului, acesta a dorit sa ii schimbe utilitatea.

Sau, mai bine zis a dorit sa-i dea o anumita utilitate.

Respectivul spatiu fiind unul neutilizat, fara o destinatie exacta. Si care este amplasat departe de privirile indiscrete ale curiosilor, intr-un cadru destul de intim.

Si pentru care actualul proprietar a ales sa amenajeze acest spatiu neutilizat ca si loc de relaxare intr-o zona de interes a propriei curti.

Mai intai, spatiul respectiv a fost curatat de buruieni, defrisat si ulterior terenul a suferit un amplu proces de terasare.

Partial, zona a fost pavata cu placi de piatra, cu pietris si plante specifice zonei de deal si munte. Pana cand a ajuns la forma actuala.

Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Si, de abia apoi s-a trecut si la amplasarea in acest spatiu a catorva corpuri de mobilier de gradina, o canapea cu fotolii si masuta de cafea realizate din fier forjat. Cu perne decorative si saltea din burete.

Toate acestea contribuind foarte bine la realizarea confortului optim din propria curte sau mai exact din respectivul loc de relaxare.

Si pentru ca spatiul respectiv reprezinta optiunea unui proprietar, este bine de retinut, importanta reorganizarii fiecarei portiuni de pamant din propria curte si ulterior transformarea ei intr-un adevarat loc de relaxare.

Iar, atunci cand vine vorba si despre costul investitiei este bine de stiut ca aceasta poate fi finalizata cu costuri relativ reduse.

Astfel incat nici buzunarul dumneavoastra sa nu fie prea afectat.