Proportii bine gandite pentru o curte cu atitudine

Din totdeauna, atitudinea a reprezentat si reprezinta in continuare acel termen care are tot mai mare importanta in felul in care se comporta oamenii.

Dar care emana direct si in urma actiunilor desfasute in cea mai mare parte tot de ei, de oameni.

Iar atunci cand vine vorba despre realizarea unui imobil cu atitudine sau implicit a unei curti bine gandite, in aceasta situatie proprietarul trebuie sa acorde atentie maxima fiecarui element de detaliu si abia apoi sa treaca la actiune.

In asa fel incat, ori de cate ori va reinoarceti in acest habitat format dintr-o curte si un imobil sa gasiti de fiecare data elemente noi care sa va surprinda in mod placut.

Si care sa aiba capacitatea de a va trezi interesul catre acest ansamblu peisagistic.

Mergand pe acest principiu, nu trebuie sa va mire faptul ca foarte multe persoane se vor intreba ce inseamna cu adevarat sa tineti cont de proportii bine gandite pentru o curte cu atitudine?

De unde sa incepeti? Si unde sa terminati?

Acestea sunt doar cateva din intrebarile de baza, care pot reprezenta postamentul principal in ce priveste demararea cu succes a propriului proiect de amenajare a unei curti la interior.

Si care pot fi elucidate printr-o simpla vizionare a imaginii reprezentative.

Am ales pentru dumneavoastra aceasta imagine intrucat ea reprezinta una dintre cele mai interesante idei prin intermediul creia actualul proprietar a reusit sa acorde importanta cuvenita fiecarui element de detaliu.

Asa se face ca, atat zona de gazon, zona dedicata florilor si a pomilor decorativi sa se sincronizeze foarte bine cu restul ansamblului peisagistic. Format din imobil, terasa si alei.

Din alcatuirea caruia face parte si gardul imprejmuitor.

Acestea din urma sunt foarte bine evidentiate printr-un pavaj bine efectuat.

Din peisajul respectiv nelipsind nici ghivecele cu flori, de dimensiuni ceva mai mari si nici plantele decorative, cu un mare efect asupra intregului ansamblu peisagistic.

 

Sursa www.Pinterest.com