Pergola atractiva pentru plantele decorative

Daca sunteti persoane iubitoare a plantelor si in special a spatiilor vezi, incercati sa amenajati un astfel de loc in propria curte. Acolo unde ori de cate ori reveniti sa o faceti cu mare placere.

Este foarte simplu.

Asa ca, mergand mai departe suntem convinsi de faptul ca, la un moment dat plantele se vor dezvolta, in asa fel incat acestea vor depasi propriile asteptari.

Situatie in care este necesar sa achizitionati pentru acest habitat si anumite corpuri de mobilier necesare pentru plantele decorative.

Si ne referim aici in mod special la acele pergole realizate special pentru acest aspect.

Printre multitudinea de piese de mobilier ideale pentru amenajarea la exterior a a diverselor spatii venim in atentia clientilor nostri cu un model de pergola atractiva pentru plantele decosative.

Exact asa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa.

In speta, aici este vorba despre un model de pergola realizat la o inaltime considerabila, din lemn de rasinoase bine finisat si protejat impotriva intemperiilor cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori. Si care este aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Modelul de pergola exemplificat prin intermediul acestor randuri este unul personalizat, care pe langa stalpii principali de rezistenta, grinzile si traversele din partea superioara, acest model de pergola atractiva pentru plantele decorative este prevazut cu lamele din lemn de aceeasi textura bine distantate intre ele si care sunt distribuite in plan orizontal.

Ceea ce permite plantelor sa isi gaseasca locul potrivit in jurul acestei pergole atractive si de mare efect pentru curte sau pentru oricare alt spatiu exterior.

Dupa cum se poate observa si din imaginile atasate aici respectiva pergola beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor diverse, cat si de un bun echilibru, prin fixarea lor in sol cu ajutorul unor ancore metalice confectionate special pentru acest scop.

In aceste conditii va puteti bucura de eficienta unui astfel de corp de mobilier pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Sursa www.Pinterest.com