Pat din lemn pentru gradina, cu baldachin

Asa cum la interiorul unei locuinte, confortul joaca un rol extrem de important in crearea decorului dorit, in mediul exteriorm cu sigurnta se urmareste cu interes acelasi lucru.

Ceea ce inseamna ca este impetuos necesar sa depuneti eforturi clare de a va crea decorul potrivit intr-o gradina bine gandita, pana la cele mai mici elemente de deteliu.

Din acest motiv, cat si din alte puncte de vedere venim cu o noua solutie de amenajare la interiorul unei gradini, cu un accesoriu extrem de util.

Fiind vorba aici despre un pat din lemn pentru gradina, cu baldachin.

Si care, spre deosebire de multe alte corpuri de mobilier similare, accesoriul nostru nu dispune de acoperis, in schimb, acesta are doua dintre cele patru laturi acoperite cu panza, a carei textura este una destul de rezistenta la intemperii.

In alta ordine de idei respectivul model de pat din lemn pentru gradina, cu baldachin este confectionat din lemn de rasinoase, dupa un design extrem de simplu.

Acesta este amplasat pe o suprafata de pietris.

Este dotat cu o saltea confortabila la interior, cu numeroase perne decorative si un aspect, pe cat de simplu, pe atat de atractiv.

Dincolo de acest aspect este de preferat ca lemnului de rasinoase din care este realizat acest model trebuie sa ii aplicati o protectie necesara, cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

In asa fel incat intemperiile de peste an nu pot avea nici un fel de influenta asupra calitatii initiale a lemnului, o perioada cat mai lunga de timp.

In aceste conditii, prin prezenta unui astfel de corp de mobilier la interiorul unei gradini, cu siguranta ca puteti sa va aflati in avantaj permanent fata de multe alte persoane, din cele care ajung sa va treaca pragul casei.

In consecinta optati pentru prezenta diferitelor corpuri de mobilier din lemn de rasinoase, la interiorul propriei curti sau gradini.

Acolo unde odihna si relaxarea trebuie sa se mentina la acelasi nivel ridicat.

 

Sursa: www.Pinterest.com