Pat Dublu Coral

Un pat matrimonial sau pat dublu Coral este practic, unul si acelasi lucru.

Si anume una dintre cele mai importante piese de mobilier necesare pentru amenajarea la interior a unui dormitor. Sau a oricarei alte camere, acolo unde confortul joaca si el un rol extrem de important.

Asa am ajuns in situatia de a va prezenta acest pat dublu Coral.

Un corp de mobilier de inalta definitie realizat din pal melaminat de calitate superioara. Acesta este obtinut din doua nuante contrastante si de mare valoare. Dar care au capacitatea de a se completa in mod evident una pe cealalta. Dupa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa.

Un avantaj deosebit, de care beneficiaza acest model de pat dublu Coral este legat de faptul ca patul este bine distantat de la nivelul parchetului, astfel incat aerul este lasat sa circule. Si astfel mucegaiul este impiedicat sa se formeze.

Patul sare in evidenta prin natura designului sau. Prin suprafata de odihna destul de generoasa, cat si prin tablia patului obtinuta de asemenea pe baza celor doua nuante de mare efect.

Care au posibilitatea de a se sincroniza foarte bine cu toate celelalte accesorii aflate in imediata apropiere.

Cu alte cuvinte, respectivul corp de mobilier este unul extrem de interesant si care va poate asigura de tot confortul necesar pentru doua persoane consecutiv. Atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte.

Ceea ce inseamna un mare avantaj pentru oricare persoana care ajunge sa se afle in preajma unui astfel de acceasoriu ideal pentru casa.

Un alt avantaj deosebit este legat de faptul ca respectivul model de pat dublu Coral care are posibilitatea de a se sincroniza perfect cu toate celelalte piese de mobilier regasite in imediata sa apropiere.