Pat Hera 140 cu lada depozitare

Printre paturile matrimoniale de mare efect pentru camera de odihna, se incadreaza perfect si modelul de pat Hera 140 cu lada depozitare, dar si cu somiera.

Un accesoriu atat de necesar pentru asigurarea confortului optim in cazul a doua persoane in acelasi timp.

Cu alte cuvinte, acest corp de mobilier, pe langa materialele de calitate si care se afla imbinate la interior, un pat Hera 140  are dimensiunile potrivite, chiar si pentru amenajarea la interior a camerelor ceva mai inguste.

Asa cum sunt in general si camerele apartamentelor construite inainte de 1989.

Cu alte cuvinte exista si corpuri de mobilier de calitate superioara si care sa se poata incadra in camerele ceva mai inguste.

Asa se face ca noi recomandam cu tarie aceasta categorie de paturi matrimoniale, asa cum este si modelul de pat Hera 140 cu lada depozitare.

Iar motivele sunt nenumarate.

In primul rand, la baza acestui accesoriu sau corp de mobilier se afla imbinate o serie intreaga de materiale de profil, de calitate superioara.

Si ne referim aici la palul melaminat care se regaseste in rama principala, cat si in tablia din partea superioara a patului.

Ambele componente principale fiind tapitate la interior cu un material de poliuretan subtire, iar la exterior cu materialul de piele ecologica de culoare maro deschis.

Iar prezenta somierei, cu sistem metalic de rabatare cu pistoane reprezinta un dublu avantaj.

Fiind vorba aici despre o buna manevrabilitate a saltelei, cat si existenta unui loc de depozitare a diverselor articole textile sau vestimentare, atat de necesare pentru folosinta zilnica.

Altfel spus, un model de pat Hera 140 cu lada depozitare poate fi o alegere ideala pentru un confort mult sporit.

Si, desi patul este unul care este creat pentru a mobila camera in zona de mijloc, noi va asiguram ca acest model de pat Hera 140 cu lada depozitare poate fi amplasat atat pe partea dreapta a camerei, cat si pe partea stanga.

Ceea ce reprezinta un alt mare avantaj, pentru oricare dintre persoanele care ajung sa comande un astfel de model de pat Hera 140 cu lada depozitare.