Pat matrimonial pliabil

Varietatea larga a corpurilor de mobilier destinate pentru amenajarea dormitoarelor matrimoniale ne-a determinat sa aducem in atentia dumneavoastra un alt model de pat matrimonial pliabil.

O idee interesanta de amenajare a unui dormitor cu un pat matrimonial care, in urma unor manevre simple, respectivul model de pat se poate transforma intr-un corp de mobilier de dimensiuni ceva mai reduse.

Si care poate fi confundat foarte usor cu o lada de zestre sau cu o canapea a carei suprafata de odihna este destul de generoasa in acest caz. Ceea ce face ca acest pat sa fie unul destul de practic in diferite situatii.

Tinand cont de acest aspect respectivul model de pat pliabil, poate fi transportat cu o mai mare usurinta dintr-un loc in altul.

Fara a exista riscul deteriorarii.

Altfel spus, modelul respectiv de pat matrimonial pliabil este unul foarte confortabil. Cu o suprafata de odihna destul de mare.

Si este bine distantat de la nivelul parchetului, astfel incat aerul sa poata circula in voie, iar mucegaiul se fie impiedicat sa se formeze.

Altfel spus intr-o perioada a vitezei, cand piata de mobilier a explodat de corpuri de mobilier multifunctionale, ar fi de preferat sa incercati sa alegeti in special astfel de corpuri de mobilier multifunctionale.

Pentru ca in eventualitatea unei curatenii mult mai amanuntite respectivul pat matrimonial sa poata fi pliat cu mare usurinta. Asa cum se poate observa si din imaginile postate aici.