Pat Melody Pal

Prezenta la interiorul unei camere de odihna a acestui interesant si atractiv pat Melody Pal face ca respectivul decor interior sa fie unul care sa se poata plia pe dorintele fiecarui membru al familiei, la orice ora din zi si din noapte.

Si cu siguranta ca, acest lucru il puteti descoperi abia dupa ce intrati in posesia respectivului corp de mobilier.

Din punct de vedere tehnic, si dupa cum se poate observa in imaginile noastre, respectivul model de pat matrimonial este conceput pe baza palului melaminat obtinut in nuanta de alb.

Patul este bine distantat de la nivelul parchetului, astfel incat aerul poate cirlula liber. Impiedicand astfel formarea mucegaiului.

De asemenea, patul este conceput si cu o tablie extrem de interesanta in partea superioara.

Si are capacitatea de a intra in stransa legatura cu diferite alte piese de mobilier din aceeasi gama. Cat si cu toate celelalte piese de mobilier aflate in imediata apropiere. Si ne referim aici la dressing, noptiere si comoda. La una dintre aceste piese. Sau la toate la un loc.

Si de ce sa nu recunoastem, dar patul matrimonial reprezinta cea mai importanta piesa de mobilier a unei camere de odihna.

Cu alte cuvinte, patul poate fi comandat chiar si singur, atata timp cat respectiva camera este una extrem de ingusta.

In consecinta este de recomandat sa alegeti marimea patului care sa se potriveasca de minune in propriul dormitor, astfel incat traficul interior sa nu poata fi impiedicat.

In aceste conditii un astfel de accesoriu este ideal. Mai ales atunci cind vine vorba despre asigurarea confortului si a relaxarii optime pentru doua persoane consecutiv.