Pat Richard 120 fara lada + saltea

Realizat special pentru asigurarea confortului unei singure persoane acest model de pat Richard 120 fara lada + saltea  vine sa asigure confortul optim in cazul unei camere a carei volum interior nu este unul atat de generos.

Conceput cu o latime de 120 cm, acest model de pat reprezinta piesa de baza pentru asigurarea confortului in cazul unei camere de tineret, de exemplu.

Acolo unde un astfel de model de pat are capacitatea de a intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata sa apropiere.

Acest model de pat Richard 120 fara lada + saltea este conceput pe baza palului melaminat complet tapitat cu un burete moale, cat si cu un material de piele ecologica de mare efect.

Si a carui nuanta este maro.

Nuanta care nu este aleasa intamplator, ci special. Asa, pentru a putea intra in stransa legatura cu toate celelalte accesorii aflate in respectiva incapere.

Cu alte cuvinte, este limpede faptul ca respectivul pat Richard 120 fara lada + saltea reuseste cu succes sa raspunda in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de confort si relaxare.

Si nu oricum, ci printr-un pret fara nici un fel de concurenta.