Pergola de vis pentru propria casa

Doriti sa faceti unele mici schimbari in propria curte si nu stiti de unde sa incepeti?

In aceasta situatie noi venim cu o propunere extrem de interesanta si atractiva, prin realizarea in acest cadru de tip outdoor a unui ansamblu din lemn si piatra.

Complet utilat la interior cu tot ce este necesar pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati.

Fiind vorba aici chiar despre aceasta pergola de vis pentru propria casa.

Exact asa cum se poate observa din fotografia reprezentativa. Sau cel putin un model asemanator. Intrucat si pergola noastra este doar un produs orientativ.

A carui forma si dimensiuni pot fi adaptate in functie de fiecare caz in parte.

In consecinta, aceasta imagine este una pur orientativa.

Dar care se poate transforma rapid intr-un proiect de vis pentru propria curte.

Cu alte cuvinte, existenta unei astfel de pergole la interiorul propriei curti, nu face altceva decat sa va schimbe viata in bine.

In alta ordine de idei, pentru a va putea bucura de existenta unei astfel de amenajari trebuie mai intai sa va ocupati de realizarea unei placi din ciment care sa asigure echilibrul si totodata postamentul principal al pergolei.

Dupa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa, pergola este realizata din lemn de rasinoase intr-un model relativ simplu de obtinut pentru specialistii din domeniu.

Cu stalpi principali de rezistenta, cu grinzi de sustinere si doua randuri de traverse.

Despre finisaje si protectia impotriva intemperiilor, nici nu mai poate fi vorba. Atata timp cat fiecare componenta din lemn, principala si secundara a acestui ansamblu este bine finisata cu lacuri si vopseluri pe baza de apa, de calitate superioara.

Apicate strategic in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii, ploaia, soarele, vantul sau gerul puternic nu mai pot influenta in mod negativ textura lemnului.

De asemenea, dimensiunile unei astfel de pergole sunt destul de generoase, avand in vedere faptul ca la interior respectivul model de pergola este amenajat cu toate cele necesare pentru o bucatarie de vara.

Ceea ce inseamna ca aici trebuiesc asigurate si principalele utilitati. Fiind vorba aici despre apa curenta, canalizare, sursa de electricitate si eventual gaze.

Insa, aceasta ultima parte, a amenajarii interioare a propriei pergole ramane la latitudinea fiecaruia dintre dumneavoastra.

 

Sursa www.Pinterest.com