Rulota din lemn pentru copii

Rulota din lemn pentru copii, asa cum este si modelul prezentat de noi aici reprezinta un alt corp de mobilier destinat special pentru amenajarea zonelor de exterior.

Dar care are adresabilitate cu precadere in randul copiilor.

In sensul ca, ei sunt aceia care vor beneficia in mod direct de existenta acestui accesoriu in gradina.

Astfel incat putem sustine cu tarie ca o astfel de rulota din lemn pentru copii poate sa fie o adevarata provocare.

Pentru toate acele persoane care inteleg cu adevarat care poate fi rolul esential al prezentei unui astfel de corp de mobilier la interiorul unei curti.

Din punct de vedere tehnic, o astfel de rulota din lemn pentru copii este executata in dimensiuni standard.

Si pentru care s-a folosit in cea mai mare parte lambriul, dar si profilele din lemn. Astfel incat produsul final sa reprezinte cu succes chiar aceasta rulota a carei inaltime totala este de 2,27 m.

Si pe care o puteti vedea in imaginea reprezentativa.

Si pentru ca aici nu exista niciun punct de reper in urma caruia sa va puteti orienta cu privire la adevaratele volume ale acestui interesant accesoriu va asiguram de faptul ca o rulota din lemn pentru copii are o inaltime putin peste 2 m, cu o lungime de 1,8 m. Si cu o latime de 1,04 m.

Rulota, in forma prezentata are o usa de acces, cu fereastra si obloane, dar si cu o mica terasa la intrare.

Iar in ceea ce priveste accesul la interior acesta se face cu ajutorul unor trepte de scara.

Dincolo de asta trebuie stiut ca lemnul folosit pentru realizarea acestei rulote este bine finisat, pe ambele parti, cat si pe muchii.

Astfel incat copii sa fie bine protejati impotriva eventuaelor mici accidente.

Asa ca, daca va doriti un astfel de corp de mobilier pentru curte sau gradina este bine de stiut faptul ca respectiva rulota din lemn pentru copii poate fi a dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil, in forma bruta, intr-un colet.

Acolo unde sunt disponibile toate componentele necesare alaturi de care se regaseste schita de montaj, cat si toate accesoriile necesare pentru imbinare.

Fiind vorba aici despre suruburi, cheite si elemente de feronerie.

Fara de care montarea acestui accesoriu si anume rulota din lemn pentru copii nu s-ar putea monta la fel de uor si repede.