Set foisor pentru gradina cu masa

Prin intermediul acestei imagini reprezentative, lemnul de rasinoase, mai exact lemnul de molid natur este transformat inteligent intr-un corp de mobilier extrem de avantajos pentru amenajare spatiilor exterioare.

Fiind vorba aici despre un set foisor pentru gradina cu masa.

Exact asa cum este si modelul din imaginea reprezentativa.

Acesta fiind unul dintre cele mai simple modele de foisoare care pot si construite.

Si care se pot face extrem de utile pentru asigurarea confortului in cazul mai multor persoane.

Masa si bancutele fiind accesorii fixe.

Asa cum se vede si in imaginea reprezentativa, acest model de set foisor pentru gradina cu masa poate fi amplasat atat pe o placa de ciment, o fundatie asemanatoare, ori pe patru sau sase borduri din beton.

Pentru ca acest set foisor pentru gradina cu masa sa fie distantat de la nivelul solului.

Astfel incat umezeala sa nu poata sa afecteze textura lemnului.

Si chiar daca acest set foisor pentru gradina cu masa este unul destul de simplu de realizat, pentru ampasarea lui exacta trebuiesc facute masuratorile necesare.

In asa fel incat amplasarea foisorului in propria curte sa nu poata impiedica traficul interior din respectivul habitat.

Potrivit acestui aspect terebuie stiut faptul ca inaltimea totala a foisorului este de 2,27 m, iar inaltimea laterala interioara este de 1,75 m.

La baza acestui foisor stau lamelele din lemn de rasinoase bine finisate pe toate partile, cat si pe muchiile rotunjite la colturi, ceea ce reprezinta un alt mare avantaj.

Acest set foisor pentru gradina este disponibil in forma bruta, iar in ceea ce priveste acoperisul, sindrila bituminoasa este optionala.

Cu alte cuvinte poate fi achizitionata separat.

Si pentru ca tot am ajuns la acoperis, este bine de stiut faptul ca acesta beneficiaza de o dimensiune exterioara de 2,50 m x 2,70 m.

In acest caz protectia impotriva ploii este una mult imbunatatita.

In alta ordine de idei, acest set foisor pentru gradina cu masa reprezinta un loc ideal de relaxare in oricare perioada a anului.

Si asta nu e tot. Atata timp cat respectivul set foisor pentru gradina cu masa poate fi comandat si online, in cel mai scurt timp posibil.

Iar foisorul va ajunge la destinatie intr-un colet de 180 kg, a carui lungime maxima este de 2,70 m.

Cu 1,20 m latime si 0,52 m inaltime.

De asemenea, in respectivul colet fiind existente toate cele necesare pentru asamblarea acestui accesoriu pentru gradina.

De la instructiunile pentru montaj si pana la suruburi si cheite.