Masa si scaune rustice din lemn masiv pentru living

Lemnul masiv in forma lui naturala, in alte nuante sau texturi poate fi transformat foarte usor intr-un set de masa si scaune din lemn masiv pentru living.

Acolo unde aceste produse sa poata avea capacitatea de a intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere.

Astfel de corpuri de mobilier, prin natura lemnului din care acestea sunt alcatuite au capacitatea de a se pune foarte bine in valoare.

Atat prin asociere cu piesele de mobilier realizate sub amprenta unui design clasic, cat si cu toate celelelte piese de mobilier confectionate in stil minimalist si contemporan.

Astfel incat per ansamblu, intr-un astfel de spatiu interior realizat prin combinatia mai multor stiluri, sa va puteti simti confortabili si relaxati.

De asemenea, un astfel de set de piese de mobilier format dintr-o masa si scaune din lemn masiv pentru living poate capata o si mai mare valoare atata timp cat la interiorul respectivului living spatiul disponibil este unul extrem de larg.

Numai asa, respectivele piese de mobilier din lemn masiv pot fi apreciate pana la cele mai mici elemente de detaliu.

Asa cum se poate observa si din imaginile postate de noi aici.

Si chiar daca alegeti pentru decorarea propriei locuinte o masa din lemn masiv, asa cum este si produsul nostru din imaginea reprezentativa trebuie stiut faptul ca acele crapaturi din textura lemnului nu constituie un inconvenient.

Ci mai de graba, un efect care ii da lemnului o adevarata valoare.

Spunem acest lucru, datorita faptului ca lemnul si in special lemnul de rasinoase obtinut la o grosime mai mare de 15 cm risca sa se crape.

Insa, dupa cum spuneam mai devreme acest asa-zis inconvenient se poate transforma rapid intr-un real avantaj. Indiferent de culoarea lemnului.

Asa se face ca in functie de nuanta lemnului, textura si nervurile pot fi evidentiate, mai mult sau mai putin.

In consecinta, o simpla finisare cu lac incolor poate da o si mai mare valoare lemnului. Un material de mare sensibilitate pentru orice spatiu interior.

Acestea fiind doar cateva dintre motivele principale pentru care recomandam cu tarie lemnul, sub diversele lui forme si texturi. Sau, fie transformat in diverse corpuri de mobilier de maxima necesitate pentru o locuinta.

Sursa www.Pinterest.com