Scaun de bucatarie Ergo Portocaliu

Realizat dupa amprenta unui design modern din toate punctele de vedere, intr-o nuanta deschisa la culoare, acest model de scaun de bucatarie Ergo portocaliu reuseste in mod normal sa se puna in valoare de fiecare data.

Atat separat, cat si prin asociere cu orice alt corp de mobilier aflat in imediata apropiere.

Respectiva nuanta de portocaliu nu este aleasa intamplator, ci datorita faptului ca aceasta reuseste sa se asocieze foarte bine cu diferite tipuri de corpuri de mobilier pentru bucatarie.

Astfel incat sa fie practic imposibil sa nu puteti gasi locul potrivit al respectivului scaun la interiorul unei bucatarii.

In aceste conditii un scaun de bucatarie Ergo Portocaiu este conceput pe baza unui cadru din metal cromat cu spatarul si partea de sezut extrem de moi si confortabile.

Datorita materialelor aflate la interiorul, cat si la exteriorul scaunului.

Si ne referim aici in mod special la stratul de poliuretan de la interiorul scaunului, cat si la materialul de piele ecologica de la exteriorul acestuia.

Per ansamblu, respectivul model de scaun de bucatarie Ergo Portocaliu este tot ce va puteti dori la interiorul oricarei camere, acolo unde acesta se poate face util.

Comanda Acum Scaun de bucatarie Ergo Portocaliu S-02