Set de mobila living KOL O2K Sibiu

Contrastul puternic coroborat cu designul de ultima generatie fac din acest set de mobila living Sibiu o reala sansa de amenajare. In special a unui living sau a unei sufragerii in care spatiul disponibil de la interior nu este unul asa de generos.

Si toate acestea sunt posibile contra unui pret extrem de avantajos. Datorita faptului ca firma noastra este importator unic al acestui produs  pe piata de profil din Romania.

La baza acestui set de mobilier se afla palul melaminat de culoare alb si wenge combinat cu sticla, dar si cu cele mai inteligente si durabile sisteme de prindere existente pe piata de profil din Europa.

Prin combinatia ideilor venite din partea celor mai buni designeri din Europa, acest model de set de mobila living Sibiu a prins contur. Si astfel se poate face extrem de util atat in living, cat si in sufragerie sau camera de zi, chiar si in conditiile in care aici

spatiul interior nu este unul atat de generos.

Acest corp de mobilier pentru living este realizat pe baza unei vitrine destul de generoase ca si spatiu, cu doua usi din sticla si un dulap la baza.

Si tot in partea de jos a mobillei se afla si locul pentru tv, cu doua nise si alte doua sertare.

Un alt dulap de inaltime medie vine sa completeze in mod discret aspectul per ansamblu al acestui set de mobila living Sibiu.

Iar partea superioara a acestui corp de mobilier este completata inteligent de un raft pentru carti. In asa fel incat noul set de mobila necesar pentru amenajarea livingului, sa poata avea capacitatea de a raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de confort interior.

 

Set de mobila living KOL O2K Sibiu