Set de mobilier sufragerie KOL ASIA MAXI

Realizat din materiale de ultima generatie, intr-un design modern, cu accente clasice, acest set de mobilier pentru sufragerie Asia maxi este conceput cu spatii utile pentru efectuarea diferitelor activitati, cat si pentru depozitarea anumitor obiecte, articole si produse care sa va poata fi utile in cel mai scurt timp posibil.

Din punct de vedere al designului, cat si al compartimentarii la interior, acest set de mobilier sufragerie Asia maxi contine un dulap de mari dimensiuni, cu doua usi batante si cu alte trei sertare extrem de generoase ca si spatiu de depozitare.

Un alt dulap de mare valoare pentru acest corp de mobilier este amplasat in cealalta parte a bibliotecii si contine un alt spatiu generos pentru depozitarea diverselor produse, dar estee completat si cu un alt corp de mobilier cu usa rabatabila.

Cele doua dulapuri sunt unite intre ele printr-un al treilea corp de mobilier destul de complex. Poate cel mai complex.

Acesta din urma contine un alt dulap cu doua usi batante, doua nise si un sertar. Iar in partea superioara, acest corp de mobilier este prevazut cu o vitrina ingusta, cat si cu alte nise si rafturi.

In alta ordine de idei, pentru obtinerea unui efect maxim, acest corp de mobilier necesar pentru amenajarea livingului este realizat din pal melaminat, in doua culori contrastante si de mare efect pentru orice casa.

 

Set de mobilier sufragerie KOL ASIA MAXI