Set mobila living KOL SAN MARINO

Doriti un set de mobila living San Marino pentru amenajarea la interior a propriei locuinte? Atunci nu mai stati prea mult pe ganduri si comadati un astfel de produs chiar la firma noastra. Deoarece noi suntem unici distribuitori ai acestuicorp de mobilier pe piata de profil din Romania.

Cu alte cuvinte produsele noastre beneficiaza de cele mai mici preturi.

Iar cand vine vorba despre calitate, noi va asiguram ca aceste corpuri de mobilier sunt realizate dupa ultimele idei venite din partea celor mai renumiti designerti de mobilier din Europa.

La baza acestui produs de mare valoare se afla palul melaminat in doua culori contrastante, de mare valoare pentru orice living sau sufragerie, acolo unde spatiul disponibil de la interior nu este unul destul de voluminos.

In alta ordine de idei, acest set de mobila San Marino este compus dintr-un spatiu generos necesar pentru TV, cu doua nise si doua sertare la baza.

Acesta este completat in partile laterale,cu alte doua vitrine de dimensiuni diferite.

Iar pentru o buna rezistenta a acestui corp de mobilier cele doua vitrine sunt unite intre ele cu doua rafturi de mare efect.

Acestea din urma pot fi utilizate fie pentru depozitarea cartilor, fie pentru alte scopuri, in functie de preferinte.

Prin intermediul acestui corp de mobilier, traficul din living sau sufragerie este bine optimizat. Iar pentru obtinerea unui efect maxim mobila pentru living poate fi bine asociata si cu alte produse de mobilier cum ar fi o canapea fixa sau extensibila, fie cu un model de coltar. Si care sa contrasteze ca si nuanta, cu parchetul, biblioteca sau chiar si cu usa de acces.

Toate aceste aspecte de detaliu nu fac altceva decat sa creeze un efect deosebit in propria casa.

Tocmai din acest punc de vedere punem accentul pe detalii cat si pe calitatea fiecaruia dintre produsele achizitionate pentru amenajarea si decorarea locuintei.

Set mobila living KOL SAN MARINO