Set Mobila living V7K Sonia

Corpurile de mobilier de mare efect pentru casa nu trebuie neaparat sa fie unele de mare volum. Ci este necesar ca acestea sa fie in primul rand de calitate superioara si sa poata optimiza spatiul disponibil de la interiorul fiecarei locatii.

Tocmai de aceea incercam sa va prezentam succint in urmatoarele randuri un interersant set de mobila living Sonia.

Un produs de calitate superioara ale carui dimensiuni nu sunt atat de mari. Ceea ce inseamna ca acest corp de mobilier poate fi o reala oportunitate de amenajare chiar si a unei locuinte nu prea mari.

Din punct de vedere tehnic, noul produs prezentat aici are la baza palul melaminat de calitate superioara in doua culori contrastante si de mare efect.

Este vorba despre wenge si alb.

Palul melaminat este bine pus in valoare in fiecare din corpurile de mobilier care contribuie la definirea acestei biblioteci necesare pentru amenajarea livingului sau a sufrageriei.

Datorita designului folosit pentru realizarea acestui set mobila living Sonia, piesele de mobilier isi pot schimba pozitia unele fata de celelalte, in functie de preferinte, dar si in functie de spatiul disponibil de la interior.

Locul disponibil pentru amplasarea TV este unul de mare valoare si este prevazut cu un dulap generos, cat si cu doua nise extrem de utile. Dar si un alt dulap de inaltime medie, cu usa batanta si alte doua nise suprapuse in plan vertical.

Ia in partea superioara, aceasta biblioteca Sonia este dotata cu un alt dulap suspendat, cu doua usi batante si cu un raft extrem de interesant.  Iar daca ne oprim si asupra pretului de achizitie, acesta este unul extrem de accesibil.

Un alt avantaj esential in ce priveste acest model de set mobilier living Sonia se refera la faptul ca aceasta poate fi livrat rapit in functie de stocul disponibil.

Mobila pentru sufragerie KOL ANKONA