Set Mobilier de living KOL V4K Karmen

Iata, avem un alt model interesant de set de mobilier de living Karmen. Care are capacitatea de a se plia pe nevoile si necesitatile dumneavoastra.

Acest model de biblioteca reprezinta o idee geniala de mobilare prin intermediul careia orice locuinta poate fi una plina de caracter.

Si asta datorita palului melaminat obtinut in doua culori conntrastante care stau la baza acestui corp de mobilier de inalta definitie.

Pentru realizarea acestui produs designerii de top au optat pentru palul melaminat de culoare wenge si alb, ale carui nuante sunt bine distribuite astfel incat sa poata produce sentimentul de lumina si spatiu.

Produsul nou creat se bazeaza pe suportul principal pentru TV, cu doua sertare si alte doua nise la baza. O vitrina eleganta si foarte incapatoare, in a carei componenta intra si doua uisite batante din sticla, dar si un dolap extrem de interesant aflat la baza vitrinei.

Iar in partea opusa, noul corp de mobilier este compus dintr-un alt dulap de dimensiuni medii, cu usita batanta.

Si a carui utilitate poate fi una destul de variata.

De asemenea, in partea superioara a acestei biblioteci este amplasat strategic si un alt raft pentru carti sau alte obiecte de mare valoare.

Este bine de stiut ca pozitia acestuia poate fi schimbata in functie de preferinte sau in functie de disponibilitatea spatiului util de la interiorul sufrageriei sau a livingului.

In conditiile date biblioteca Karmen este un produs absolut superb si care beneficiaza de un pret relativ mic.

 

Mobila pentru sufragerie KOL ANKONA