Sezlong cu multiple functii

Varietatea extrem de larga de corpuri de mobilier destinate pentru amenajarea spatiilor exterioare ne-a determinat sa aducem in atentia dumneavoastra un astfel de accesoriu foarte util si atractiv, in acelasi timp, pentru orice curte, gradina sau spatiu exterior.

Este vorba aici despre un model de sezlong cu multiple posibilitati de utilizare, in functie de preferinte si necesitati.

Cu alte cuvinte, asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici, sezlongul nostru este format prin combinatia inteligenta a lamelelor din lemn de rasinoase cu trei perne decorative din burete moale.

Acestea avand dimensiunile necesare pentru a putea fi transformate cu mare usurinta, in masuta pentru cafea cu o suprafata de lucru perfect orizontala.

Si care va poate fi de mare folos pentru desfasurarea diferitelor activitati.

Al caror numitor comun este si, socializarea.

Si daca masuta respectiva isi dovedeste pe deplin fiabilitatea, in cel putin doua din partile laterale este oportun sa o asociati cu doua fotolii obtinute prin simpla transformare a altor doua sezlonguri asemanatoare cu primul exemplu de transformare, in masuta pentru cafea.

Si asta nu e tot, pentru ca respectivul model de sezlong despre care facem vorbire, prin intermediul acestor randuri se poate transforma la fel de rapid si intr-un pat ideal pentru odihna, pentru o singura persoana.

Cu alte cuvinte, pentru a putea beneficia de tot confortul necesar in propria curte sau gradina este oportun sa achizitionati mai multe astfel de sezlonguri cu multiple functii de utilizare.

Si astfel puteti beneficia de tot confortul necesar pentru o perioada cat mai mare de timp. La orice ora din zi si din noapte.

In consecinta acordati atentie deosebita fiecarui corp de mobilier si alegeti tot ce vi se potriveste mai bine pentru amenajarea propriei curiti.

 

Sursa www.Pinterest.com