Terasa cu dusumea si pergola

Potrivit statisticilor cu privire la realizarea corpurilor de mobilier destinate pentru amenajarea zonelor deschise este limpede faptul ca tot mai multe persoane opteaza pentru amenajarea propriei curti  cu diferite  articole de mobilier  sau accesorii pentru gradina. Realizate din lemn de rasinoase. Acesta din urma fiind  materialul de baza care se pliaza foarte bine pe climatul specific tarii noastre.

Acesta este si motivul principal pentru care ne-am decis sa va prezentam aici acest model de terasa cu dusumea si pergola.

Terasa cu dusumea fiind tot mai solicitata in ultima perioada. Si asta, nu intamplator, ci datorita efectului dat de prezenta dusumelei intr-un loc expus intemperiilor.

Iar daca asupra decorului interveniti inteligent prin atasarea unei pergole cu doi pereti laterali, atunci cu siguranta ca ati realizat un pas important in ceea ce priveste amenajarea propriei case. Prin asocierea acesteia  cu o terasa cu dusumea si pergola.

Tot acest ansamblu este simplu de realizat  si va poate asigura de tot confortul necesar pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Iar pentru obtinerea unui confort mult sporit, la interioruil pergolei este amenajat un loc de relaxare evidentiat prin prezenta catorva piese de mobilier necesare pentru amenajarea zonelor exterioare.

Este vorba aici despre o canepea fixa, un fotoliu si o masuta pentru cafea ale caror utilitati pot fi cele mai diverse. Aceasta fiind optiunea respectivului proprietar.

Insa, dumneavoastra puteti opta pentru alegerea oricarui alt proiect de amenajare a casei si al carui punct de plecare sa fie chiar acest model de terasa cu dusumea si pergola.

Iar atunci cand terasa este realizata in stransa legatura cu imobilul, in aceasta situatie va puteti declara  invingatori.

Terasa cu dusumea si pergola