Un colt de rai in propria curte

Acesta este dezideratul oricarei persoane care doreste sa beneficieze de un confort unic in propria curte.

Mergand pe acest principiu, dupa ce ati terminat cu amenajarea propriei case la interior, curtea este cel de al doilea obiectiv caruia trebuie sa-i acordati atentia necesara pentru crearea confortului optim. Asta ne intareste si ideea potrivit careia o curte ingrijita si bine organizata reflecta in mare parte ce fel de proprietar se afla la interiorul acestei case.

Pentru ca este practic imposibil sa detineti o casa a carei amenajare interioara sa lase de dorit, iar curtea sa fie una la standarde inalte.

Si, daca la interior casa dumneavoastra este o adevarata eticheta, de ce la exterior sa nu va bucurati de un mic paradis verde. Practic este vorba despre o curte in care va puteti relaxa maxim, departe de privirile indiscrete ale curiosilor.

Si cum altfel, daca nu prin amenajarea unei piscine chiar la marginea terasei.  Astfel incat peisajul nou creat sa fie un colt de rai in propria curte.

In ceea ce priveste terasa, aceasta este realizata din lemn a carei textura este lasata la vedere. Lemnul fiind bine tratat impotriva intemperiilor.

Dincolo de acest aspect, la interior terasa este bine pusa in valoare de existenta unui loc special pentru servit masa, cat si alte zone de relaxare definite de existenta unor canapele cu fotolii, cat si a unei masute pentru cafea.

Iar in ceea ce priveste piscina, aceasta are adancimi progresive si este conceputa cu circuit inchis in ce priveste consumul apei. Astfel incat alimentarea piscinei sa sefaca o singura data pe an.

Si pentru ca tot a venit vorba de existenta unei piscine, sezlongurile au si ele locul lor bine meritat.

De asemenea, ar mai fi de amintit aici si faptul ca pentru a putea sa beneficieze de toata atentia cuvenita, zonele verzi au si ele un rol bine stabilit in crearea peisajului per ansamblu.

Asa ca, nu renuntati sa acordati atentia necesara acestor zone.

 

un colt de rai in propria curte